Per fer aquest excel·lent arròs de pollastre, necessitem:
– Arròs ( jo en poso un grapat per cadascú)
– 1/4 i mig de pollastre tallat a trossos petits
– Un parell o tres de carxofes
– Un pot de variat de bolets en conserva
– Un grapat de pèsols
– 1 l de brou de pollastre
– Un pebrot verd petit
– Una ceba mitjana
– Uns 100 g de tomàquet natural triturat
– Sal i oli
Primer, salem els trossos de pollastre i els daurem en una mica d’oli en una cassola fonda. Un cop daurats per totes bandes, els retirem i els reservem per més endavant.
En l’oli de daurar el pollastre, daurem la ceba picada molt petita, a foc molt lent, fins que sigui marronosa i transparent.
Hi afegim el pebrot tallat a quadrats petits, els bolets esbandits i escorreguts i les carxofes netes i tallades a trossos.
Ho anem sofregint, a poc a poc, fins que totes les verdures estiguin toves.
Hi afegim els pèsols i li donem un parell de voltes a tot plegat.
Hi afegim el pollastre i el tomàquet triturat i ho deixem fer xup-xup durant uns 5 minuts aproximadament.
Rectifiquem de sal i hi afegim l’arròs. Ho remenem fins que els grans d’arròs quedin transparents.
Hi afegim el brou i ho deixem fer xup-xup a foc lent fins que l’arròs estigui cuit.
Ja el podem servir……Bon profit!
Administrador
ag. 28, 2014 @ 21:25:06
Reblogged this on Celler-Adocse.
M'agradaM'agrada