Arròs caldós de pollastre

Arròs caldós de pollastre

Per fer aquest excel·lent arròs de pollastre, necessitem:

– Arròs ( jo en poso un grapat per cadascú)

– 1/4 i mig de pollastre tallat a trossos petits

– Un parell o tres de carxofes

– Un pot de variat de bolets en conserva

– Un grapat de pèsols

– 1 l de brou de pollastre

– Un pebrot verd petit

– Una ceba mitjana

– Uns 100 g de tomàquet natural triturat

– Sal i oli

Primer, salem els trossos de pollastre i els daurem en una mica d’oli en una cassola fonda. Un cop daurats per totes bandes, els retirem i els reservem per més endavant.

En l’oli de daurar el pollastre, daurem la ceba picada molt petita, a foc molt lent, fins que sigui marronosa i transparent.

Hi afegim el pebrot tallat a quadrats petits, els bolets esbandits i escorreguts i les carxofes netes i tallades a trossos.

Ho anem sofregint, a poc a poc, fins que totes les verdures estiguin toves.

Hi afegim els pèsols i li donem un parell de voltes a tot plegat.

Hi afegim el pollastre i el tomàquet triturat i ho deixem fer xup-xup durant uns 5 minuts aproximadament.

Rectifiquem de sal i hi afegim l’arròs. Ho remenem fins que els grans d’arròs quedin transparents.

Hi afegim el brou i ho deixem fer xup-xup a foc lent fins que l’arròs estigui cuit.

Ja el podem servir……Bon profit!

Anuncis

1 comentari (+add yours?)

  1. Administrador
    ag. 28, 2014 @ 21:25:06

    Reblogged this on Celler-Adocse.

    Resposta

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

Les receptes del Biel

La cuina del més petit de la casa....

Mançanes (i no pomes)

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Celler-Adocse

Festes i fires de Catalunya, receptes de cuina i molt més

Jocs de cuina

Receptes per llepar-se'n els dits

ENSUCRAT

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Delícies de llimona

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Al pot petit

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

La cuina de sempre

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Tasta Rutes

- RECEPTES I PROPOSTES GASTRONÒMIQUES -

Quins fogons!

Cuina sense embuts

Destapant Cassoles

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Tapa't de tapes

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Exploradorceleste's Blog

El resultado de las exploraciones celestes

gaudintdelacuina

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

%d bloggers like this: