Amanida de tomàquet, poma i carbassa

AmanidaTomàquet_carbassa_poma

Estem just encentant el mes de juny i les temperatures s’han enfilat força, contradint en algun moment el refrany popular…..(hasta el 40 de mayo…..). No vull entrar en discussions sobre comparatives i estadístiques per saber si aquest any fa més calor que l’any passat o si ha començat abans o després….el cas és que ha començat a fer calor, i que ve de gust menjar coses fresques i lleugeres.

Avui per sopar m’ha vingut de gust preparar aquesta amanida sana i refrescant que m’ha agradat molt i que per això he decidit compartir-vos.

Ingredients (2 pax)

– 1 i 1/2 tomàquet d’amanir

– 1/4 de ceba petita (també de les d’amanir)

– 1 rodanxa de dos dits d’ample de carbassa

– 1/2 poma royal gala

– 1 llesca de pa de pagès

– 1 llauna de tonyina amb oli d’oliva

– Sal, oli i una mica de julivert

La preparació

Rentar bé el tomàquet. Tallar-lo en quarts primer i després a trossos irregulars

Pelar el tros de ceba i tallar-la a làmines el més fines possibles

Rentar la poma, treure-li el cor i tallar-la a làmines sense pelar-la

Pelar la rodanxa de carbassa i ratllar-la amb el ratllador de forats grossos

Mesclar els ingredients

Afegir-hi la tonyina i la llesca de pa prèviament fregida i tallada a quadrats

Amanir al gust amb sal, oli i una mica de julivert.

 

Bon profit!

 

Advertisements

2 comentaris (+add yours?)

  1. Marta
    juny 07, 2015 @ 20:39:52

    mmmm. Té molt bona pinta. La faré! 😉

    Resposta

  2. Administrador
    juny 15, 2015 @ 11:41:14

    Reblogged this on Celler-Adocse.

    Resposta

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

Les receptes del Biel

La cuina del més petit de la casa....

Mançanes (i no pomes)

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Celler-Adocse

Festes i fires de Catalunya, receptes de cuina i molt més

Jocs de cuina

Receptes per llepar-se'n els dits

ENSUCRAT

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Delícies de llimona

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Al pot petit

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

La cuina de sempre

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Tasta Rutes

- RECEPTES I PROPOSTES GASTRONÒMIQUES -

Quins fogons!

Cuina sense embuts

Destapant Cassoles

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Tapa't de tapes

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Exploradorceleste's Blog

El resultado de las exploraciones celestes

gaudintdelacuina

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

%d bloggers like this: