Bacallà amb samfaina

Materials

Ganivet

Paella o olla

Paper de cuina

Ingredients

Bacallà dessalat congelat (és el més pràctic)

Albergínia

Pebrot vermell

Tomàquet triturat

Sal

Oli

Farina

Procediment

Enfarinar els talls de bacallà dessalat i fregir-los en una paella

Quan els talls de bacallà estiguin rossos, retirar-los de la paella i reservar-los en un plat a part, sobre base de paper de cuina (que absorbirà l’excés d’oli)

En la mateixa paella (per aprofitar els aromes que ha després del bacallà) fregir, a foc molt lent, l’albergínia i el pebrot tallats a daus petits.

Un cop estiguin ben fets afegir-hi el tomàquet triturat

Quan el tomàquet hagi enrossit una mica, salar al gust (jo sempre ho tasto posant el dit dins la cassola :P) i posar-hi els talls de bacallà per a que s’acabi de coure tot junt

Observacions

La samfaina queda molt més bona si li afegim una picadeta d’all, julivert, nyores i fruits secs (ametlles, avellanes i nous)

En algunes ocasions un cop veig que el tomàquet està cuit li afegeixo una mica d’aigua i deixo que se la begui

4 comentaris (+add yours?)

  1. Albert Vilas
    des. 05, 2012 @ 08:51:02

    Fas una cuina molt similar a la meva…m’encanta la forma de cuinar que tens i la presentació que dones.
    Tens l’èxit assegurat.

    M'agrada

    Respon

  2. Administrador
    gen. 07, 2014 @ 10:18:02

    Reblogged this on Celler-Adocse.

    M'agrada

    Respon

  3. Trackback: Bacallà amb samfaina | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Les receptes del Biel

La cuina del més petit de la casa....

Mançanes (i no pomes)

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Celler-Adocse

Festes i fires de Catalunya, receptes de cuina i molt més

Jocs de cuina

Receptes per llepar-se'n els dits

ENSUCRAT

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Delícies de llimona

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Al pot petit

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

La cuina de sempre

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Tasta Rutes

- RECEPTES I PROPOSTES GASTRONÒMIQUES -

Quins fogons!

Cuina sense embuts

Destapant Cassoles

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Tapa't de tapes

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

gaudintdelacuina

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula