Materials
Ganivet
Paella o olla
Paper de cuina
Ingredients
Bacallà dessalat congelat (és el més pràctic)
Albergínia
Pebrot vermell
Tomàquet triturat
Sal
Oli
Farina
Procediment
Enfarinar els talls de bacallà dessalat i fregir-los en una paella
Quan els talls de bacallà estiguin rossos, retirar-los de la paella i reservar-los en un plat a part, sobre base de paper de cuina (que absorbirà l’excés d’oli)
En la mateixa paella (per aprofitar els aromes que ha després del bacallà) fregir, a foc molt lent, l’albergínia i el pebrot tallats a daus petits.
Un cop estiguin ben fets afegir-hi el tomàquet triturat
Quan el tomàquet hagi enrossit una mica, salar al gust (jo sempre ho tasto posant el dit dins la cassola :P) i posar-hi els talls de bacallà per a que s’acabi de coure tot junt
Observacions
La samfaina queda molt més bona si li afegim una picadeta d’all, julivert, nyores i fruits secs (ametlles, avellanes i nous)
En algunes ocasions un cop veig que el tomàquet està cuit li afegeixo una mica d’aigua i deixo que se la begui
Albert Vilas
des. 05, 2012 @ 08:51:02
Fas una cuina molt similar a la meva…m’encanta la forma de cuinar que tens i la presentació que dones.
Tens l’èxit assegurat.
M'agradaM'agrada
gaudintdelacuina
des. 05, 2012 @ 15:04:16
He visitat el teu blog i veig que, tal com dius, fem coses semblants…..et seguiré!
M'agradaM'agrada
Administrador
gen. 07, 2014 @ 10:18:02
Reblogged this on Celler-Adocse.
M'agradaM'agrada