Carpaccio de carbassó

Materials:

1 pelador de verdures o una mandolina

Ingredients:

Carbassó

Enciams de diferents tipus (En aquest cas….Full de roure, romana)

Salmó fumat

Ceba cruixent

Sal

Oli d’oliva extra verge

Crema de vinagre de mòdena

Procediment:

Tallar el carbassó a làmines el més fines possible amb l’ajuda d’una mandolina, o en cas de no tenir-ne, amb un pelador i disposar-les en la base del plat.

Tallar enciam de diferents tipus i col·locar-lo a sobre de les làmines de carbassó.

Afegir tiretes petites de salmó fumat i trossets de ceba cruixent

Amanir

Observacions:

Tots els ingredients han de netejar-se degudament abans d’utilitzar-los.

Les quantitats de cada ingredient les escull cada usuari en funció de la gana que tingui.

L’amanida pot tenir mil i una variants….brots germinats, tonyina, gambes, amanida amb vinagreta de fruits secs…..tot al gust del consumidor.

 

 

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

Les receptes del Biel

La cuina del més petit de la casa....

Mançanes (i no pomes)

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Celler-Adocse

Festes i fires de Catalunya, receptes de cuina i molt més

Jocs de cuina

Receptes per llepar-se'n els dits

ENSUCRAT

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Delícies de llimona

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Al pot petit

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

La cuina de sempre

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Tasta Rutes

- RECEPTES I PROPOSTES GASTRONÒMIQUES -

Quins fogons!

Cuina sense embuts

Destapant Cassoles

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Tapa't de tapes

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Exploradorceleste's Blog

El resultado de las exploraciones celestes

gaudintdelacuina

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

%d bloggers like this: