Avui us comparteixo una d’aquelles receptes que utilitzen la “senzillesa” com a font de potenciació del sabor i conservació de l’essència dels ingredients.
Els ingredients que he utilitzat:
– 1 o 2 rodanxes de lluç per cadascú
– Anelles de calamar
– 2 gambes per cap
– 150 ml d’oli
– Sal
Es pot afegir rap, closca….etc….
Pre-escalfem el forn a 180-200ºC
Salem els ingredients, sense assecar-los, i els col·loquem en una safata de forn.
Posem l’oli en una paella al foc fins que arribi a ebullició.
Escaldem el peix amb l’oli bullent.
Col·loquem la safata al forn i deixem coure uns 10 minuts, o fins que veiem el peix cuit.
Un cop cuit, ja està llest per servir.
El plat és saníssim….senta bé als estómacs més delicats….però té un punt temptador….el suquet que en resulta és deliciós i es fa irresisible acompanyar-lo amb una bona dosi de pa per sucar 😀
Bon profit!
Administrador
març 10, 2015 @ 18:03:34
Reblogged this on Celler-Adocse.
M'agradaM'agrada