Amanida amb Brie

Amanida_Brie

Ja és aquí la primavera i després d’un recés llarg, no de cuina però sí de blog, torno amb una amanida fresca i acolorida plena de vitamines.

Necessitem:

– Formatge Brie.

– Enciams de diferents tipus (m’agrada barrejar el de fulla de roure, els brots verds i la  romana de tota la vida).

– Tomàquets xerry (si pot ser, també m’encanta mesclar els de tota la vida, amb els que són grocs, especialment dolços i saborosos).

– Nous i pipes pelades.

– Pebrot vermell.

– Ceba tendra.

– Ou, farina i pa ratllat per empanar el Brie.

– Sal, oli i crema de vinagre de mòdena per amanir. (El sirope de fruits vermells també hi queda de meravella).

– Opcional: Maduixes. (Boníssimes en amanida!).

Un cop aconseguits tots els ingredients, de més qualitat com més propera en sigui la procedència, podem començar a preparar l’amanida.

Rentem les verdures, les tallem a trossos al gust (els enciams a trossos, les cebes i els pebrots a làmines, els tomàquets xerry a meitats) i les barregem.

Tallem el formatge a cubs, els enfarinem, els arrebossem primer amb ou i després amb pa ratllat i els fregim en una paella amb oli abundant. Els deixem refredar sobre paper de cuina per a eliminar-ne l’excés d’oli.

Afegim el formatge a la mescla de verdures.

Li donem el toc personal ruixant-ho amb pluja de fruits secs.

Amanim i servim.

Bon profit!

Advertisements

2 comentaris (+add yours?)

  1. marina
    març 24, 2014 @ 09:54:09

    Sembla ben bona! Sempre he volgut fer brie arrebossat i encara no m’hi he posat. T’ha quedat molt ben fet! Petons

    Resposta

  2. Administrador
    maig 03, 2014 @ 16:22:28

    Reblogged this on Celler-Adocse.

    Resposta

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

Les receptes del Biel

La cuina del més petit de la casa....

Mançanes (i no pomes)

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Celler-Adocse

Festes i fires de Catalunya, receptes de cuina i molt més

Jocs de cuina

Receptes per llepar-se'n els dits

ENSUCRAT

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Delícies de llimona

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Al pot petit

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

La cuina de sempre

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Tasta Rutes

- RECEPTES I PROPOSTES GASTRONÒMIQUES -

Quins fogons!

Cuina sense embuts

Destapant Cassoles

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Tapa't de tapes

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Exploradorceleste's Blog

El resultado de las exploraciones celestes

gaudintdelacuina

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

%d bloggers like this: