Amanida freda de galets farcits

GaletsFarcits

Al petit de casa nostra no li agraden les amanides fredes de pasta….en canvi, li encanten les sopes, sobretot si són de galets!

Avui, que encara estem a mig camí entre els plats freds i els plats calents, he decidit fer l’amanida freda farcint uns galets….i ho hem gaudit tots d’allò més, sobretot el més petit!

Els ingredients (per 4 persones):

– 200 g de galets

– 1/2 carbassó

– 1 ou dur

– 1/4 de ceba

– 1 pot petit d’olives farcides

– una mica de tonyina en oli d’oliva

– 4 gambes

– 1 tros de carbassa

– 1/2 tomàquet d’amanir

Per preparar el farciment,

Tallem la ceba a daus petits i la sofregim en una paella, en una mica d’oli,  a foc molt lent. Quan ja és rossa li afegim el carbassó i la carbassa ratllats. Ho anem remenant fins que les verdures estan cuites. Hi afegim les gambes pelades i tallades a trossos petits. Ho seguim remenant fins que les gambes són cuites i ho retirem del foc.

Hi afegim la tonyina, el tomàquet d’amanir i l’ou dur esmicolats i ho remenem bé per a que quedi una pasta relativament homogènia. Rectifiquem de sal i reservem.

Preparem els galets,

Posem aigua abundant en una olla al foc, prèviament salada. Quan arrenqui el bull hi afegim els galets i quan tornin a començar a bullir comptem els 10 minuts. Un cop bullits els retirem del foc i els escorrem, esbandint-los amb aigua freda.

Emplatem,

Un cop els galets siguin freds els farcim amb el farciment que tenim reservat.

Els servim banyats amb un raig d’oli d’oliva verge extra.

Bon profit!

Advertisements

3 comentaris (+add yours?)

  1. Administrador
    oct. 06, 2013 @ 22:01:05

    Reblogged this on Celler-Adocse.

    Resposta

  2. cuinetesnena
    oct. 10, 2013 @ 06:27:20

    Quina bona pinta!

    Resposta

  3. Trackback: Amanida freda de galets farcits | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

Les receptes del Biel

La cuina del més petit de la casa....

Mançanes (i no pomes)

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Celler-Adocse

Festes i fires de Catalunya, receptes de cuina i molt més

Jocs de cuina

Receptes per llepar-se'n els dits

ENSUCRAT

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Delícies de llimona

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Al pot petit

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

La cuina de sempre

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Tasta Rutes

- RECEPTES I PROPOSTES GASTRONÒMIQUES -

Quins fogons!

Cuina sense embuts

Destapant Cassoles

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Tapa't de tapes

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Exploradorceleste's Blog

El resultado de las exploraciones celestes

gaudintdelacuina

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

%d bloggers like this: