Conill empanat amb cruixent de fruits secs

Conill cruixent

La carn de conill és tendra, fàcilment digerible i molt aconsellable d’incloure a la dieta pel seu baix contingut en greix. Amb aquesta recepta explorem una nova variant de menjar-la, molt senzilla de fer i apta per a tots els públics.

Necessitem (2 pax):

– 1/2 conill tallat a trossos primets

– un grapat d’avellanes

– un grapat d’ametlles torrades

– 1 ou

– pa ratllat

– farina

– sal, pebre i oli

Piquem els fruits secs amb l’ajuda d’un morter fins que siguin cubets d’uns 2-3 mm cúbics.

Barregem els cubs de fruits secs amb el pa ratllat i reservem.

Batem l’ou en un altre recipient.

Salpebrem els talls de conill i els arrebossem amb farina primer, amb l’ou batut després i amb el pa ratllat amb els fruits secs després.

Fregim els talls i un cop extret l’excés d’oli, deixant reposar els talls sobre paper de cuina, ja podem servir.

Bon profit!

Anuncis

6 comentaris (+add yours?)

  1. celleradocse
    juny 12, 2013 @ 21:15:49

    Reblogged this on Celler-Adocse.

    Resposta

  2. marina
    juny 13, 2013 @ 05:34:03

    Mare meva!! Aquest conill ha de ser espectacular! Me l’apunto ara mateix! Una bona manera de canviar la cocció del conill, que m’encanta!! La foto és molt i molt il·lustrada. Petons

    Resposta

  3. Chus Castro
    jul. 05, 2013 @ 21:44:47

    Hola, tens un premi al meu bloc, passa-t’hi per recollir-lo. Petons des de Lleida.
    http://mansanesinopomes.blogspot.com.es/2013/07/un-altre-premi.html

    Resposta

  4. Trackback: Conill empanat amb cruixent de fruits secs | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

Les receptes del Biel

La cuina del més petit de la casa....

Mançanes (i no pomes)

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Celler-Adocse

Festes i fires de Catalunya, receptes de cuina i molt més

Jocs de cuina

Receptes per llepar-se'n els dits

ENSUCRAT

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Delícies de llimona

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Al pot petit

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

La cuina de sempre

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Tasta Rutes

- RECEPTES I PROPOSTES GASTRONÒMIQUES -

Quins fogons!

Cuina sense embuts

Destapant Cassoles

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Tapa't de tapes

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Exploradorceleste's Blog

El resultado de las exploraciones celestes

gaudintdelacuina

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

%d bloggers like this: