Llibrets de pernil dolç empanats amb festucs

LlibretsPernilDolç

Un plat deliciós i extraordinàriament senzill de fer….

Necessitem un parell de talls de pernil dolç per cadascun, un parell de talls de formatge de cabra, uns 60 g de festucs, farina, pa ratllat i un ou.
Preparem els llibrets estenent el tall de pernil dolç, com si fos un llençol. Hi posem a sobre el tall de formatge de cabra, ben centrat i el tanquem doblegant cadascun dels extrems fins a la meitat.

Prèviament, haurem triturat els festucs (poc triturats per a que se’n noti la textura en menjar els llibrets) i els haurem barrejat amb una mica de pa ratllat.

Enfarinem el llibret, el passem per l’ou batut (i salat) i l’arrebossem amb el pa ratllat i els festucs.

Fregim per les dues cares i posem sobre paper de cuina per eliminar l’excés d’oli.

Bon profit!

Advertisements

4 comentaris (+add yours?)

  1. Mònica
    maig 07, 2013 @ 19:20:31

    Això ho provo en els pròxim llibrets!!! Quina passada de crunxi, crunxi!!!

    Resposta

  2. marina
    maig 08, 2013 @ 05:57:09

    Quina bona idea, això dels festucs! Segur que ens agrada a petits i grans. Què tenen els llibrets que són tan temptadors? Potser és aquest formatget que es veu a la foto, que es desfà i fa salivera….? hi hi hi. Petons!

    Resposta

  3. Adriana
    maig 08, 2013 @ 11:14:58

    Mmmmmm! Sembla deliciós…

    Resposta

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

Les receptes del Biel

La cuina del més petit de la casa....

Mançanes (i no pomes)

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Celler-Adocse

Festes i fires de Catalunya, receptes de cuina i molt més

Jocs de cuina

Receptes per llepar-se'n els dits

ENSUCRAT

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Delícies de llimona

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Al pot petit

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

La cuina de sempre

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Tasta Rutes

- RECEPTES I PROPOSTES GASTRONÒMIQUES -

Quins fogons!

Cuina sense embuts

Destapant Cassoles

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Tapa't de tapes

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Exploradorceleste's Blog

El resultado de las exploraciones celestes

gaudintdelacuina

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

%d bloggers like this: