Patates estofades amb sípia i bolets

PatatesEstofades

Necessitem un parell o tres de patates (depenent de la mida), una sípia bruta (amb la seva bossa de salsa), un pot de bolets variats, mitja ceba, una copa de vi blanc, 500 ml de brou, sal i oli.

Piquem la ceba ben fina i la posem a daurar a foc molt lent en la cassola on farem l’estofat. Quan sigui rossa hi afegim la sípia tallada a trossets. Quan s’hagi estovat la sípia hi podem afegir els bolets prèviament esbandits i també tallats a trossets.

Quan els bolets comencin a estar cuits hi afegim la salsa de la sípia. Li donem un parell de voltes i hi afegim les patates tallades a daus.

Les deixem sofregir una mica amb tota la mescla i quan comencin a enrossir hi afegim la copa de vi.

Deixem fer xup-xup fins que s’hagi begut pràcticament tot el vi. Rectifiquem de sal i hi afegim el brou. Ho deixem a foc molt lent fins que les patates siguin toves i quedi poc suc. (Si és necessari tornem a rectificar de sal).

Bon profit!

Anuncis

3 comentaris (+add yours?)

  1. marina
    febr. 11, 2013 @ 07:33:00

    Deliciós, aquest plat. Sobretot per als qui ens agrada molt la sèpia… petons!

    Resposta

  2. Victoria
    maig 03, 2013 @ 12:30:03

    Boniiiiiisim. Jo hi he afegit a picada d’ametlles, all i julibert.

    Resposta

  3. Trackback: Patates estofades amb sípia i bolets | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

Les receptes del Biel

La cuina del més petit de la casa....

Mançanes (i no pomes)

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Celler-Adocse

Festes i fires de Catalunya, receptes de cuina i molt més

Jocs de cuina

Receptes per llepar-se'n els dits

ENSUCRAT

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Delícies de llimona

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Al pot petit

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

La cuina de sempre

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Tasta Rutes

- RECEPTES I PROPOSTES GASTRONÒMIQUES -

Quins fogons!

Cuina sense embuts

Destapant Cassoles

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Tapa't de tapes

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Exploradorceleste's Blog

El resultado de las exploraciones celestes

gaudintdelacuina

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

%d bloggers like this: