Natilles casolanes

Natilla de canyella

Avui, responent a la proposta d’aquest mes de memòries d’una cuinera,  he preparat unes natilles casolanes, i han quedat tan bones, que si m’espero una mica més, em quedo sense foto!! (Tan el meu fill com son pare han començat a voler menjar-se-les quan encara eren calentes! Quin èxit!)

Per preparar-les he utilitzat 1/2 litre de llet, 40 g de maicena, 3 rovells d’ou, 100 g de sucre, un bastonet de canyella i canyella en pols (per decorar).

He utilitzat uns 150 ml de llet aproximadament per dissoldre la maicena en fred, juntament amb el sucre i els ous amb la batedora.

Per altra banda, l’altra part de la llet l’he posat en un cassó al foc amb la branca de canyella a dins. Quan ha arrencat el bull hi he afegit la part de llet freda que he preparat abans. I he remenat constantment, mantenint el foc suau, amb una cullera de fusta fins que la mescla s’ha espesseït.

Un cop espessa l’he vessat sobre els recipients que havien de contenir les natilles i les he deixat refredar.

Bon profit!

Advertisements

4 comentaris (+add yours?)

  1. marina
    gen. 28, 2013 @ 08:21:34

    Quina bona pinta, aquestes natilles diuen que estan fetes a poc a poc, sense presses, i amb carinyo… m’equivoco? Petons i bon dilluns

    Resposta

  2. Mònica - Coses de Llàbiro
    gen. 31, 2013 @ 13:51:33

    Costa resistir-se a les coses bones!
    Moltíssimes gràcies per participar.

    Resposta

  3. Trackback: Natilles casolanes | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

Les receptes del Biel

La cuina del més petit de la casa....

Mançanes (i no pomes)

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Celler-Adocse

Festes i fires de Catalunya, receptes de cuina i molt més

Jocs de cuina

Receptes per llepar-se'n els dits

ENSUCRAT

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Delícies de llimona

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Al pot petit

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

La cuina de sempre

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Tasta Rutes

- RECEPTES I PROPOSTES GASTRONÒMIQUES -

Quins fogons!

Cuina sense embuts

Destapant Cassoles

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Tapa't de tapes

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Exploradorceleste's Blog

El resultado de las exploraciones celestes

gaudintdelacuina

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

%d bloggers like this: