Magdalenes de nata

Magdalenes de nata

Les magdalenes sempre se m’han resistit….primer no em pujaven, després em quedaven seques….un dia fins i tot en vaig fer unes d’impermeables (les posaves dins de la tassa de cafè, i no només no s’enfonsaven sinó que tampoc es mullaven…. :D). Avui, no sé si és que per fi el meu forn i jo ens hem entès, he trobat la recepta perfecta o la inspiració m’ha concedit la seva gràcia…però m’han quedat unes magdalenes espectaculars…esponjoses, ben altes i boníssimes! Comencem!

Necessitem 175 g de farina, 125 g de sucre, 125 g d’oli, 50 g de nata per montar, 1/2 sobre de llevadura royal, 125 g d’ous (depen de la mida dels ous poden ser 2 o 3), ratlladura d’una llimona. (M’han sortit 13 magdalenes).

Primer barregem els ous i el sucre i els batem amb les varetes a alta velocitat fins que s’emblanqueixi la mescla i gairebé dupliqui el seu volum (7 minuts)

Hi afegim la ratlladura de llimona i seguim batent durant 6 minuts més.

Hi afegim la nata i l’oli i seguim batent a una velocitat una mica més baixa durant 3 minuts més.

Hi afegim la farina i la llevadura i mesclem a velocitat baixa fins que estigui la farina completament incorporada (no més).

Deixem reposar la mescla durant 10 minuts.

Omplim els papers de magdalena fins a 3/4 parts del seu volum, amb els papers col·locats en una safata especial per a magdalenes que no permeti que el paper s’eixampli. Els hi afegim sucre abundant per sobre i les deixem reposar 10 minuts més.

Un cop hagin passat els minuts de repòs posem la safata al forn. El forn l’hem d’haver preescalfat a 230ºC i un cop estigui calent, baixem la temperatura a 210ºC i ja hi podem posar la safata amb les magdalenes.

Fornegem fins que estiguin cuites i rosses (jo he trigat uns 18 minuts, però cada forn és un món…o sigui que s’han d’anar controlant).

Un cop cuites les deixem refredar i a menjar!!!

Bon profit!

Anuncis

2 comentaris (+add yours?)

  1. Laia
    gen. 23, 2013 @ 22:11:27

    T’han quedat esplèndides!! Jo últimament tinc molta gola de fer magdalenes! Aviam si al cap de setmana puc fer-ne! Les teves tenen molt bona pinta 😀

    Petons ^^

    Resposta

  2. Albert Vilas
    gen. 24, 2013 @ 12:52:41

    Les magdalenes han de reposar per que et pugin.
    Una abraçada.

    Resposta

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

Les receptes del Biel

La cuina del més petit de la casa....

Mançanes (i no pomes)

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Celler-Adocse

Festes i fires de Catalunya, receptes de cuina i molt més

Jocs de cuina

Receptes per llepar-se'n els dits

ENSUCRAT

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Delícies de llimona

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Al pot petit

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

La cuina de sempre

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Tasta Rutes

- RECEPTES I PROPOSTES GASTRONÒMIQUES -

Quins fogons!

Cuina sense embuts

Destapant Cassoles

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Tapa't de tapes

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Exploradorceleste's Blog

El resultado de las exploraciones celestes

gaudintdelacuina

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

%d bloggers like this: