Creps salades

Crepes2

Per fer la massa necessitem 125 g de farina, 250 ml de llet, un polsim de sal i un ou (me n’han sortit 6)

Pel farciment, avui us proposo dues opcions: Les farcides d’espinacs per les que he utilitzat 150 g d’espinacs,  4 alls tendres, sal, farina, una mica de llet i les farcides de pernil dolç i formatge de cabra en llesques.

Preparem la massa barrejant els ingredients i triturant amb la batedora. Deixem reposar la massa durant 30 minuts. Un cop reposada, agafem una paella d’uns 25 cm de diàmetre i la posem al foc, untada amb una mica d’oli (un rajolí ben escampat per la superfície de la paella). Quan la paella estigui ben calenta hi aboquem una mica de massa, ajudant-la a que cobreixi tota la superfície de la paella (per tal de que totes siguin més o menys igual és bo que escolliu una mesura per abocar la massa a la paella, jo he utilitzat un got amb capacitat d’uns 50 ml). Coem la massa dels dos costats i la podem retirar.

Per farcir les creps de pernil dolç i formatge, he posat les llesques d’un i l’altre sobre la crep recent feta i he enrotllat. Posteriorment les he escalfat un parell de minuts al microones per a que el formatge es fongués.

Pel farciment de les creps d’espinacs, he tallat els alls tendres a rodanxes i les he passat per la paella amb un rajolí d’oli. A continuació hi he afegit els espinacs tallats i els he remenat una estona. He rectificat de sal, hi he afegit una mica de farina (un parell de cullerades) i un rajolí de llet, per aconseguir una mescla melosa.

Bon profit!

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

Les receptes del Biel

La cuina del més petit de la casa....

Mançanes (i no pomes)

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Celler-Adocse

Festes i fires de Catalunya, receptes de cuina i molt més

Jocs de cuina

Receptes per llepar-se'n els dits

ENSUCRAT

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Delícies de llimona

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Al pot petit

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

La cuina de sempre

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Tasta Rutes

- RECEPTES I PROPOSTES GASTRONÒMIQUES -

Quins fogons!

Cuina sense embuts

Destapant Cassoles

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Tapa't de tapes

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Exploradorceleste's Blog

El resultado de las exploraciones celestes

gaudintdelacuina

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

%d bloggers like this: