Crema de musclos

DSC_0934

Per fer aquesta deliciosa crema de musclos necessitem (4 pax) 1 Kg de musclos, 2 cebes mitjanes, un parell de branques d’api,  un parell de pastanagues grans, 200 ml de vi blanc, 1/4 de litre de fumet de peix, 200 ml de nata líquida, una fulla de llorer i sal.

Després de netejar bé els musclos, els posem en una olla, juntament amb el vi i el llorer i els tapem. Un cop s’hagin obert totes les closques, els deixem bullir 5 minuts i els retirem del foc. Un cop freds, traiem la carn de les closques i la reservem, juntament al suquet de bullir-los, per més endavant.

En una altra olla (o en la mateixa on hem bullit els musclos), posem una mica d’oli i sofregim la ceba tallada a daus molt petits, a foc molt lent. Un cop feta, hi afegim la pastanaga (tallada a rodanxes) i l’api tallat a trossos petits i ho deixem daurar a foc lent durant uns 10 minuts.

Un cop la verdura rossa hi afegim el suc de bullir els musclos i el brou de peix i ho deixem fer xup-xup durant uns 15 minuts aproximadament (fins que les pastanagues siguin toves). Hi afegim els musclos i els deixem bullir dins de la sopa durant 10 minuts.

Ho triturem amb l’ajuda de la batedora i hi afegim la nata líquida. Rectifiquem de sal, al gust , filtrem pel xinès i servim.

Bon profit!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

Les receptes del Biel

La cuina del més petit de la casa....

Mançanes (i no pomes)

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Celler-Adocse

Festes i fires de Catalunya, receptes de cuina i molt més

Jocs de cuina

Receptes per llepar-se'n els dits

ENSUCRAT

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Delícies de llimona

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Al pot petit

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

La cuina de sempre

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Tasta Rutes

- RECEPTES I PROPOSTES GASTRONÒMIQUES -

Quins fogons!

Cuina sense embuts

Destapant Cassoles

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Tapa't de tapes

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Exploradorceleste's Blog

El resultado de las exploraciones celestes

gaudintdelacuina

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

%d bloggers like this: