Canonets farcits

Neules2

Aquesta ha estat la recepta que he triat per participar en la Recepta del 15 d’aquest mes. Faig una mica tard ja que aquesta serà la darrera recepta del 15…Per mi, però, serà la primera (i la darrera, snif…) i això em fa una il·lusió especial.

Per fer els canonets, he preparat massa brisa.

Per fer la massa brisa, he utilitzat 225 g de farina, 100 g de margarina d’oli d’oliva, una 80 g d’aigua freda i una culleradeta de postre de sal.

El pes de l’aigua és aproximat, quan preparo masses d’aquest tipus em guio molt per les sensacions del tacte (si queda massa mullada hi afegeixo un polsim de farina, si queda massa seca una cullerada d’aigua).

La preparació de la massa només ha consistit en mesclar els ingredients i treballar-los fins aconseguir una massa completament homogènia.

Un cop preparada, l’he aprimat, el màxim possible, amb l’ajuda d’un curró.

He tallat porcions quadrades i he afegit el farciment (detallo més avall) al mig. He enrotllat i he fregit amb oli d’oliva.

Posteriorment ho he deixat refredar sobre paper de cuina per eliminar l’excés d’oli.

La cuina és com la pintura, es poden fer mescles impensables i il·limitades per obtenir autèntiques obres d’art. Els farciments, doncs, poden ser tants com cuiners es plantegin de fer aquest aperitiu.

Avui he triat aquests tres farciments possibles

Farciment 1: Confitura de tomàquet i farigola

Farciment 2: Botifarra negra

Farciment 3: Formatge de cabra i melmelada de gerds

És un aperitiu molt senzill de preparar i que queda boníssim!

Bon profit i a deixar volar la imaginació!

Anuncis

5 comentaris (+add yours?)

  1. marina
    des. 11, 2012 @ 06:19:05

    Has triat uns farciments ben atractius!! Bona proposta pel 15!!!

    Resposta

  2. Els fogons de la Bordeta
    des. 15, 2012 @ 11:09:53

    Ostres, em sap greu que hagis arribat “tard”, però a partir d’ara et seguirem de prop que ens portes una proposta deliciosa!
    Moltes gràcies per participar!
    Petonets
    Sandra

    Resposta

  3. Cósima
    des. 31, 2012 @ 11:50:23

    Buenísimo. Me ha encantado.

    Resposta

  4. Trackback: Canonets farcits | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

Les receptes del Biel

La cuina del més petit de la casa....

Mançanes (i no pomes)

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Celler-Adocse

Festes i fires de Catalunya, receptes de cuina i molt més

Jocs de cuina

Receptes per llepar-se'n els dits

ENSUCRAT

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Delícies de llimona

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Al pot petit

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

La cuina de sempre

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Tasta Rutes

- RECEPTES I PROPOSTES GASTRONÒMIQUES -

Quins fogons!

Cuina sense embuts

Destapant Cassoles

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Tapa't de tapes

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Exploradorceleste's Blog

El resultado de las exploraciones celestes

gaudintdelacuina

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

%d bloggers like this: