Minicalzone

MiniCalzone

Avui toca aprofitar restes, reajustar inventari, netejar nevera….no sé com m’ho munto, però sempre acabo acumulant sobres de les coses que compro…..i per més que intento reajustar la llista de la compra, i que planifico setmanalment, o mensualment els menjars que faré per evitar acumular sobres, arriba un dia que he de consumir els excedents.

El cas és que avui tenia a la nevera dues carxofes, mig paquet de salsitxes frankfurt i mig menat d’espinacs…..després de donar-hi un parell de voltes, he recordat que l’altre dia, quan vaig preparar la pizza casolana, vaig deixar mitja bola de massa de pizza al congelador….doncs ja ho tinc! Faré calzone, però enlloc de fer un calzone per tots, he decidit de fer-ne un parell de petits per cadascú.

N’he fet un de carxofes i gambes (sempre en tinc una capsa al congelador) i l’altre d’espinacs i frankfurts. La preparació facilíssima….

Per una banda he pelat i bullit les carxofes en aigua amb una mica de sal, mentre es descongelaven les gambes.

Per l’altra banda he saltejat els espinacs amb els frankfuts en una paella.

Un cop això cuit, he treballat una mica la massa del congelador, que ha seguit creixent un cop descongelada…..n’he fet les parts corresponents, i les he aplanat amb l’ajuda d’un curró.

En una meitat de la base hi he posat tomàquet triturat (una cullerada), una mica de formatge de cabra en talls (també en tenia un pico….) esmicolat amb les mans i un dels farciments. He plegat la base sobre si mateixa, cobrint el farciment amb l’altra meitat lliure, i ho he tancat. Ho he posat al forn a 180ºC durant uns 20 minuts (fins que estigui ros).

I ja tenim el sopar servit! Bon profit!

calzone

Anuncis

3 comentaris (+add yours?)

  1. Laia
    des. 05, 2012 @ 20:58:33

    Ostres quina bona pinta tenen aquestes calzones! Per haver estat amb ingredients “reciclats” han quedat unes combinacions perfectes i delicioses! ^^

    Molts petons 🙂

    Resposta

  2. júlia
    des. 06, 2012 @ 17:21:08

    Ets una passada, amb Tú la cuina és un “plis plas”

    Resposta

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

Les receptes del Biel

La cuina del més petit de la casa....

Mançanes (i no pomes)

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Celler-Adocse

Festes i fires de Catalunya, receptes de cuina i molt més

Jocs de cuina

Receptes per llepar-se'n els dits

ENSUCRAT

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Delícies de llimona

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Al pot petit

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

La cuina de sempre

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Tasta Rutes

- RECEPTES I PROPOSTES GASTRONÒMIQUES -

Quins fogons!

Cuina sense embuts

Destapant Cassoles

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Tapa't de tapes

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Exploradorceleste's Blog

El resultado de las exploraciones celestes

gaudintdelacuina

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

%d bloggers like this: