Conill amb rovellons

Necessitem un conill esquarterat a trossos petits, rovellons (si són recent collits millor que millor, es nota molt la diferència!), ceba (un parell de cebes petites per un conill), unes rametes de farigola, vi blanc (una copa) , aprox 500 ml de brou (si pot ser casolà millor, si no ens podem conformar amb el brou de pobre (amb pastilla) o aigua), sal, pebre i farina.

Salpebrem el conill, l’enfarinem i el posem a la cassola per a que es rosteixi. Un cop rostit, hi afegim les cebes tallades a làmines i baixem el foc (el més lent possible) per a que la ceba es caramel·litzi. Afegim els bolets (prèviament rentats i tallats) i les rametes de farigola i ho deixem rostir tot plegat, fins que la ceba estigui ben rossa.

Hi afegim el vi i el deixem fer xup-xup. Quan se l’ha begut pràcticament tot, li afegim el brou  i ho deixem guisar a foc el més lent possible (d’aquesta manera assegurem que el conill quedi ben tendre).

Rectifiquem de sal i quan s’hagi reduït el volum de l’aigua gairebé en un 90%.

Anuncis

1 comentari (+add yours?)

  1. Marta-CuinaDiari
    des. 04, 2012 @ 22:19:02

    Sembla molt saborós! m’encanta el conill i els rovellons, un encert! Marta

    Resposta

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

Les receptes del Biel

La cuina del més petit de la casa....

Mançanes (i no pomes)

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Celler-Adocse

Festes i fires de Catalunya, receptes de cuina i molt més

Jocs de cuina

Receptes per llepar-se'n els dits

ENSUCRAT

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Delícies de llimona

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Al pot petit

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

La cuina de sempre

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Tasta Rutes

- RECEPTES I PROPOSTES GASTRONÒMIQUES -

Quins fogons!

Cuina sense embuts

Destapant Cassoles

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Tapa't de tapes

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Exploradorceleste's Blog

El resultado de las exploraciones celestes

gaudintdelacuina

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

%d bloggers like this: