Albergínies farcides de peix

Albergínies farcides

Normalment, preparo una meitat d’albergínia per cap (tallada longitudinalment) i després l’acompanyo amb una amanida.

Els ingredients no els tinc massa controlats, treballo molt per sensacions i vaig una mica a ull. Direm una meitat d’albergínia per barba, mitja ceba tallada a dauets petits (2 pax), un parell de gambes per cadascun, una mica de tomàquet tritural i una cueta de rap petita pels dos.

Primer de tot, buidem les albergínies amb l’ajuda d’un ganivet, una cullera o ambdos. Un cop buidades posem les closques d’albergínia a bullir amb aigua (es poden fer al vapor, però a nosaltres ens agrada que quedin molt toves i per a que quedin toves la forma més ràpida és bullint-les).
Reservem la carn de l’albergínia per més endavant.

Tallem la mitja ceba a dauets petits i la posem en una paella a sofregir a foc molt lent fins que quedi rossa (transparent i marró). Afegim la carn de l’albergínia. Quan estigui rossa hi posem el peix, també tallat a dauets (gambes + rap) i per agermanar-ho hi posem una mica de tomàquet triturat.

A part, preparem una salsa beixamel (jo sempre la faig amb maicena, no té cap dificultat i sempre em queda perfecta, tant d’espessor com d’homogeneïtat (sense grumolls)).

Agafem una part de la beixamel i la barregem amb el farciment de les albergínies.

Farcim les albergínies i les cobrim amb la beixamel restant.

Espolsem una mica de formatge ratllat per sobre i ho posem a gratinar.
I ja podem gaudir-ne….mmmmmmmmm!!!!!!!!!!!

Anuncis

1 comentari (+add yours?)

  1. Administrador
    abr. 29, 2014 @ 18:56:18

    Reblogged this on Celler-Adocse.

    Resposta

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

Les receptes del Biel

La cuina del més petit de la casa....

Mançanes (i no pomes)

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Celler-Adocse

Festes i fires de Catalunya, receptes de cuina i molt més

Jocs de cuina

Receptes per llepar-se'n els dits

ENSUCRAT

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Delícies de llimona

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Al pot petit

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

La cuina de sempre

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Tasta Rutes

- RECEPTES I PROPOSTES GASTRONÒMIQUES -

Quins fogons!

Cuina sense embuts

Destapant Cassoles

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Tapa't de tapes

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

Exploradorceleste's Blog

El resultado de las exploraciones celestes

gaudintdelacuina

embrutant-nos les mans, tastant tots els plats i.....compartint la taula

%d bloggers like this: